16.4.12

Països Baixos (Holanda)

Amsterdam - 1a part


Arribem de nit a Amsterdam després d'haver passat una setmana recorrent Bèlgica i Luxemburg. Després de dormir a l'hotel, ens despertem per anar a veure el mercat de les flors (el país és conegut per ser productor de flors, en especial les tulipes).

Interior del mercat

Interior del mercat

Després de visitar aquest gran mercat seguim descobrint la ciutat, caminant pels seus carrers i creuant els seus canals, i arribem al Rijksmuseum, el principal museu d'art de la ciutat. Aquest és un matí de museus i, en sortir ens trobem davant del museu Van Gogh, artista del país, i no podem deixar l'oportunitat d'entrar-hi per veure algunes de les seves obres més emblemàtiques (l'autoretrat, els girasols...).

Rijksmuseum

Detall del parc davant el Rijksmuseum

Després de dinar anem a passejar pel centre de la ciutat i arribem a la Plaça del Dam, on es troba el Monument Nacional, un obelisc del 1956 en honor als caiguts durant la Segona Guerra Mundial, el Palau Reial i el museu de cera de Madamme Tussaud. Després tornem a caminar pels canals, on trobem un pàrquing de bicis de grans dimensions, a la ciutat la bicicleta és un mitjà de transport molt ultilitzat. Aquesta mateixa tarda agafem un petit barco per navegar pels canals, i després anem a sopar en un altre vaixell d'estil xinès que flota al mig del canal (té una còpia germana a Hong Kong).

Palau Reial

Monument Nacional

Pàrquing de bicis




Aquí acaba el nostre primer dia de visita de la ciutat, demà marxarem fora per anar a veure la zona rural del país, però tornarem l'últim dia per seguir-la explorant.

1 comentari:

diaridelabonavida ha dit...

Una entrada molt bona sobre Amsterdam , una ciutat maquíssima. Esperem més articles i fotografies sobre el vostre viatge.
Manel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...