15.7.18

Menorca. 5è dia

Dissabte 7 de juliol de 2018:

Últim dia a Menorca. Després de fer les maletes, posem rumb cap el sud, cap a la platja de Son Bou. Aquesta és la platja més llarga de tota l'illa. És de sorra blanca i aigües cristal·lines. Hi ha l'aparcament just al costat de la platja i, per tant, la converteix en una platja molt familiar. Està situada al costat de l'urbanització que porta el mateix nom.

Accés a la platja

Aigua estancada, abans d'arribar a la platja

La platja de Son Bou

Panoràmica de la platja

Aquí hi passem el matí i, abans de dinar, anem cap a cala en Porter, una urbanització on hi ha la cova d'en Xoroi, una gruta natural on hi ha un bar musical. L'entrada durant el matí és de 10€ (a la tarda i nit el preu puja més) i inclou la visita a la gruta i una consumició. Aprofitem per fer una cerveseta i gaudir de les vistes abans d'anar a dinar. 

La cova d'en Xoroi

Una de les terrasses

Vistes de la cova

La cova per dins

La platja de cala en Porter

A la urbanització hi ha força restaurants i decidim quedar-nos aquí a dinar. Seguidament, anem cap el poble de Binibèquer vell, un poble d'allò més pintoresc. És un poble blanc, amb carrerons molt i molt estrets, que són com autèntics laberints. És molt curiós de veure. 

Els carrerons de Binibèquer






Vistes del poble des de l'exterior

A mitja tarda tornem a agafar el cotxe i anem cap a l'últim destí: Maó. Aquí hi passem la resta de la tarda i cap a les 9 anem a les oficines de lloguer de cotxes d'Autos Valls. Amb una furgoneta ens acompanyen a l'aeroport, des d'on surt el nostre avió a les 12 de la nit.

El port de Maó

Maó des d'un mirador

D'aquesta manera posem punt i final a aquesta escapada de 5 dies a l'illa de Menorca. Han estat uns dies intensos, de molta calor, que ens han permès descobrir aquesta fantàstica illa. N'hem quedat més que encantats!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...