27.12.10

Berlín - 2a part

Dia 17 de juny:

Primer dia que ens despertem a la capital d'Alemanya. Avui tenim un primer recorregut per la ciutat. Tot ho fem amb el bus públic. Comencem per visitar l'església (Kaiser Wilhelm Gedachtniskirche), on podem veure el gran contrast entre la vella (mig destruïda ja) i la nova (molt modera, per cert). Pel que fa a l'estructura són completament diferents. Podem entrar a la nova. A la vella no, està en ruines.

Església vella i nova

Tot seguit anem fins al Reichteg, el Parlament de Berlín. És enorme i té una esplanada immensa al seu davant. No gaire lluny d'aquí anem a veure la famosa Porta de Brandenburg, que també sorprèn per la seva grandiositat. Des d'aquí, i gairebé des de tots els punts de Berlín, també es pot veure l'antena de televisió

Reichtag, Parlament de Berlín

Porta de Brandenburg

Antena de TV

Dinem a Alexander Platz, on està ple de botigues, resturants, bars... i a la tarda decidim llogar bicicletes per recórrer la ciutat. Unes bicis curioses. No tenen fre de mà, sinó que es frena tirant els pedals enrere. El trajecte amb bici resulta una mica descontrolat. Berlín és una gran ciutat, hi ha molt trànsit i compartir carretera amb els cotxes i els busos no resulta gens fàcil. Finalment, arribem a Tiergarten, uns jardins enormes siutats al centre de la ciutat i on es pot desconectar de tot. Aquí no hi ha el soroll de les grans ciutats. 

Tiergarten

Això és tot per avui. Deixem les bicis i tornem a l'hotel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...