28.12.10

Berlín - 3a part

Dia 18 de juny:

Avui és el dia que fa més mal temps i ens toca anar fins a Oranienburg (a 35 km del centre de Berlín), on hi ha el camp de concentració nazi de Sachsenhausen. És un dels camps d'Alemanya on encara es conserven alguns barracons. A més, també hi ha edificis on han habilitat petits museus dedicats al camp.

La nostra visita comença per un dels barracons on encara es conserven les lliteres, encara que no hi podem entrar, només es poden veure a través d'un vidre. Després continuem visitant els petits museus que hi ha a tot el camp i diverses instal·lacions.

Acabem la nostra visita anant a veure la zona dels crematoris on també hi ha una escultura en memòria de totes les víctimes del camp. Literalment posa "Den opfern des kz Sachsenhausen. In memory of the victims of Sachsenhausen concentration camp 1936-1945".

Entrada al camp



Barracons amb els dormitoris

A la tarda el temps millora i surt el sol. Anem fins al castell de Charlottenburg, on també es van grabar algunes escenes de la películ·la de la volta al món en 80 dies. És un lloc molt tranquil, amb jardins, llacs, fonts... La ciutat de Berlín no es queda curta en grans jardins i esplanades d'herba!


Castell de Charlottenburg


Des d'aquí comencem un creuer pel riu Spree, des d'on podem veure tota la ciutat des d'un altre punt de vista i la gran multitud de ponts que creuen el riu. El creuer dura 2 hores. Una per anar i l'altre per tornar.   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...