30.12.10

París - 1a part

Dia 27 de gener:

Sortim de l’aeroport de Girona a les 8:00h del matí direcció París. A les 10:00h l’avió de Ryanair aterra a l’aeroport de París-Beauvais, un petit aeroport situat a uns 40 km de la capital.

Agafem un autobús que ens porta fins la ciutat, en un trajecte d’uns ¾ d’hora. De fet aquest és l'únic mitjà que ofereix aquest aeroport per arribar al centre de París.

Al arribar a París ja es nota l’aire fred d’hivern i encara es poden veure algunes decoracions nadalenques!

Amb metro, que des del primer moment es converteix en el millor mitjà per moure’ns per París ja que és ràpid i està molt ben comunicat, anem fins el nostre hotel.

Anem a veure els voltants del Sena i de seguida topem amb la catedral de Notre Dame, un dels principals simbols de París i també coneguda per la pel·lícula de Disney. La visita a l’interior és gratuita, i està plena de detalls molt interessants.

El Sena

Notre Dame

És el nostre primer dia i estem molt engrescades així que segim caminant i, gairebé sense adonar-nos, estem davant de la priàmide del museu del Louvre, que més tard al mateix dia vam visitar (de forma gratuïta); no tot, ja que compta amb nombroses galeries. Però no vam deixar escapar l’oportunitat de veure la seva obra més famosa, la Mona Lisa o Gioconda de Leonardo da Vinci.

El Louvre

La Mona Lisa o Gioconda

En el nostre primer dia per la ciutat també vam passejar pel jardí de les Tuileries, i des d’allà ja es podía contemplar de lluny la Torre Eiffel, a la qual vam arribar-hi caminant al cap de dues hores! Tot i que va ser una bona manera de conèixer la ciutat.

La Torre Eiffel i el Sena

Jardí de les Tuileries

Després d’aquesta llarga caminada i de tirar unes fotos de rigor des del Trocadero, tocava anar a descansar per seguir la nostra visita de la ciutat ven d’hora l’endemà.

La Torre Eiffel

Durant els nostres dies a la ciutat de Paris vam entrar de forma gratuïta a diversos llocs, ja que existeix una tarifa jove especial. Si tens entre 18 i 24 et fan descomptes especials i, fins i tot, entres gratis a alguns llocs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...