27.12.10

Roma i Florència - 3a part

Dia 13 de juny:

Últim dia que passem a la ciutat de Roma. Aprofitem el matí per refrescar-nos a la piscina de l'hotel. Fa molta calor! Seguidament, hem de fer les maletes. A les 16:00 agafem l'autocar que ens porta fins a la ciutat de Florència (3 hores de camí per endavant!).


Una vegada més, podem comprovar la mala conducció dels italians. Anem a tota pestilla per la carretera, el conductor parla per telèfon mentre condueix i, per acabar-ho d'arrodonir, el motor de l'autocar diu prou i ens deixa tirats a mitja autopista quan només queden 10 km per arribar a Florència. Tota una aventura! Al final ens porta un altre autocar cap a la ciutat, mentre deixem a l'altre treient fum negre del motor. Almenys aquest conductor és una mica més amable.

Els carrers de la ciutat de Florència són estrets i l'autocar ens deixa lluny de l'hotel. Hi anem caminant. Finalment trobem l'hotel, encara que no és el que ens esperavem. El de Roma estaba molt bé i comparat amb aquest ens decepciona una mica. 

De camí a Florència

Després de desfer les maletes, sortim a conèixer Florència. Ens dirigim cap a la Piazza Santa Croce, molt a prop d'on hi ha el restaurant on soparem. Després del sopar anem a veure el Ponte Vecchio il·luminat on hi ha petits grups de música tocant al carrer. El nostre primer dia a Florència s'ha acabat, ja és de nit.

Ponte Vecchio il·luminat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...