12.12.11

Dublín - 1a part

Dia 7 de desembre:

Comença el nostre viatge a Irlanda. A les 7:45 del matí agafem l'avió de Ryanair que surt de l'aeroport de Barcelona i després de 2 hores i 40 minuts de vol aterrem a l'aeroport de Dublín.

Aeroport de Barcelona

Retrassem una hora els nostres rellotges i ens dirigim cap a l'exterior per agafar l'Airlink Bus, el bus que ens porta cap al centre de Dublín en mitja hora (10€ anada i tornada). També hi ha altres companyies que et porten fins al centre, però nosaltres ens decantem finalment per l'Airlink, que fa vàries parades al centre de la ciutat.

Baixem a la parada de Temple Bar, ja que és aquí on hi ha l'hotel on ens allotgem aquests dies. El primer que veiem és el famós bar vermell que dóna nom a la zona (Temple Bar) i el Mur de la Fama, que està just al costat. Aquesta és una zona de molts pubs.

Temple Bar

Mur de la Fama (Wall of Fame)

Pub a la zona de Temple Bar

Després de passar per l'hotel a deixar les maletes travessem el riu Liffey pel Ha'penny Bridge (el pont més conegut i famós de la ciutat) i tot passejant pel costat del riu arribem fins a Custom House, la casa de l'aduana.

Ha'penny Bridge

El pont sobre el riu Liffey

Riu Liffey

Custom House

Molt a prop d'aquí hi ha O'Connell Street, el principal carrer i el més important de la ciutat, ple de botigues, bars, restaurants, etc. És el carrer on també es troba la General Post Office (on encara es poden veure les bales del bombardeig de les revoltes) i l'escultura de l'Spire de 120 metres d'altura (visible des de molts punts de la ciutat) que representa una agulla.

Durant aquests dies també es poden veure ja totes les decoracions de Nadal per tota la ciutat, cosa que li dóna un toc especial a la ciutat durant aquests dies.

O'Connell Street i l'Spire

Monument de l'Spire des de baix

General Post Office (GPO)

Després de dinar tornem a travessar el riu i ens dirigim cap a Christ Church i Grafton Street (un carrer peatonel ple de botigues), on entrem al centre comercial  St. Stephens Green Shopping Centre, que fa cantonada entre el parc amb el mateix nom i el carrer de Grafton Street.

Christ Church

Grafton Street

St. Stephens Green Shopping Centre

Vistes de la ciutat

Acaba el nostre primer dia a la ciutat de Dublín. Demà deixarem unes hores la ciutat per anar fins al poble de Howth amb tren. A la tarda tornarem a estar a la ciutat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...