28.1.12

Copenhaguen - 1a part

Dia 26 de gener de 2011:

Arribem a Copenhaguen, capital de Dinamarca, després de 3 hores de vol des de Barcelona. En el mes de gener en ple hivern la ciutat està gelada i glaçada (llacs, carrers, etc), i fa molt de fred. Recordem que no hi ha diferència horària però ells utilitzen una altra moneda, les corones. Ens traslladem de l'aeroport al centre de la ciutat en tren (que surt cada 20 minuts de l'estació, té una durada de 1/2 hora i un preu de 34 corones).

Després d'instal·lar-nos en el nostre hotel cèntric començem a recorrer la ciutat, el primer que ens trobem és el Tivoli, el parc d'atraccions més antic el món; però durant el més de gener i fins al març està tancat.

Interior del parc Tivoli durant el Nadal


No hem pogut visitar el parc d'atraccions per dins però no ens desanimem i seguim caminant, la ciutat es pot veure perfectament a peu, fins arribar al Nyhavn, el port nou, un carrer molt bonic i colorejat amb cases a banda i banda del canal i amb tendes i terrasses, a l'estiu és un lloc fantàstic per prendre alguna cosa al carrer, i a l'hivern el lloc ideal per anar a fer una xocolata calenta.

 
El canal

Detall d'una ancla al canal a la nit


Després de dinar seguim el recorregut per la ciutat i ens acostem a Christiania, una comuna hippie i alternativa molt coneguda a la ciutat, amb unes cases i construccions originals i diferents. Abans d'arribar al barri però ens parem a contemplar l'església de Vor Frelser Kirke.

 
Algunes de les cases del barri de Christiania

Una de les cases

L'església amb el llac glaçat davant


Aquí acaba el nostre primer dia a la ciutat, ja que a las 4 o 5 de la tarda ja és fosc, els comerços es tanquen i ja no es poden fer visites.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...