13.1.12

Dublín - 4a part

Dia 10 de desembre:

Ens despertem en el nostre últim dia a Dublín amb ganes de seguir descobrint la ciutat. Només ens queda un matí per seguir voltant, així que ens carreguem d'energia i caminem pel centre fins arribar a St. Patrick's Cathedral, que porta el nom del patró d'Irlanda, fem una passejada pels jardins que envolten la catedral i l'entrem a visitar (4,50€).

St. Patrick's Cathedral i jardins

Una de les dues torres de St. Patrick's

Interior de la catedral

Després de visitar la catedral ens dirigim a veure el castell de Dublín (Dublin Castle), seu oficial del govern irlandés, i obert al públic en visites guiades (3,50€ amb tarifa d'estudiant). En el castell, que es va cremar, visitem la part reconstruida i convertida en diverses sales i despatxos amb gran història (sala de conferències, sala del tro en l'època que Irlanda formava part del Regne Unit, etc.); després també visitem les parts antigues consistents en dues torres que van sobreviure a l'incendi i que presenten parts que daten des de l'època dels vikings.

Jardí interior del castell

Sala del tro

Sala de conferències

Torre del castell

Tornem a passar per Temple Bar per despedir-nos de la ciutat, i agafem de nou l'autobús Airlink per anar fins l'aeroport. A les 16:35 surt el nostre vol cap a Barcelona. Al cap de 2 hores i 10 minuts ja som a casa.

Aeroport de Dublín

I aquí acaba el nostre viatge a Dublín i Howth, una experiència emocionant i un lloc fantàstic per visitar!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...