9.8.12

País Basc - 1a part

6 d'agost de 2012:

Sortim a 2/4 de 8 del matí de Vic i agafem l'Eix fins a Lleida. Després de 2 hores de cotxe i d'una petita parada per esmorzar, agafem l'autopista direcció cap a Zaragoza. Seguidament, ens dirigim cap a Tudela (Navarra) on baixem a estirar una mica les cames.

Tudela

Més endavant tornem a parar per dinar i, finalment, arribem a Lasarte - Oria, una localitat a uns 8 km de San Sebastián, ja que és aquí on tenim l'hotel d'aquests tres dies.

Després de descarregar maletes, agafem el cotxe i ens endinsem en el kaos de carreteres que porta fins a San Sebastián. Decidim deixar el cotxe a un dels seus barris i agafem el bus de la línia 9 (que surt de la parada Virgen del Carmen 43) i que ens deixa al centre de la ciutat en 10 minuts.

Passem per l'oficina de turisme i comencem a visitar la ciutat per la zona d'esglesies i catedrals (la part antiga de la ciutat), on també podem veure la Plaza de la Constitución que destaca pels seus balcons amb tonalitats grogues.

Un dels carrers cèntrics de San Sebastián

Plaza de la Constitución

Església San Vicente

Basílica Santa Maria del Coro

Catedral Buen Pastor

A continuació, seguim cap a davant del mar on podem veure la famosa Playa de la Concha, pleníssima de gent i envoltada per la seva coneguda barana blanca. En aquesta zona també podem veure l'ajuntament i altres carrers cèntrics plens de botigues, bars i restaurants.

Playa de la Concha


La coneguda barana blanca



Finalment, fem una volta per la zona dels ponts, que travessen el riu Urumea. Al costat de l'últim pont també veiem el Palau dels Congressos i l'auditori de Kursaal.

Pont Maria Cristina

Pont Kursaal, amb el Palau dels Congresos i l'auditori al costat

Pont Kursaal

Aquí és on acaben les nostres visites per avui. Demà visitarem alguns pobles de la costa occidental de Gipuzkoa i, a la tarda, tornarem a San Sebastián per visitar el Monte Igeldo i els Peines del Viento.

1 comentari:

Marilo Sanz ha dit...

Este bloc té un premi, entreu al meu Racó viatger per saber un poc més. http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/2012/12/premi-dardos-al-raco-viatger-de-marilo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...