25.9.16

Sardenya Nord (3)

Dijous 4 d'agost de 2016

Avui tornem a agafar el cotxe i fer ruta, en aquest cas anem a la punta nord-oest de Sardenya, a Stintino, on hi han unes magnifiques platges.

La més coneguda és la Platja de la Pelosa. És una platja de magnifica sorra blanca, però el que la fa especial és la seva ubicació. Just al costat d'una antiga torre medieval.

Torre medieval a la Platja de la Pelosa

Ara bé,  la platja és molt petita i ens és impossible tant trobar lloc per aparcar com poder accedir a la sorra. Així que passem al dia a la platja que hi ha 10 minuts més enllà, que és igual de bonica i té unes aigües fantàstiques, la Platja de la Salina, que rep aquest nom per les salines que hi ha al costat i que també té una torre medieval a tocar de les seves aigües.

Platja de la Salina

Platja de la Salina

Passem aquí al matí, a la tarda de tornada a Castelsardo, just abans d'arribar-hi, ens trobem amb un element curiós, la roca de l'elefant, que rep aquest nom per la seva forma.

Roca de l'elefant

Divendres 5 d'agost de 2016

Avui és el nostre últim dia sencer a Sardenya, aquesta matinada a les 2.30 marxem per agafar el ferri que surt de Porto Torres a les 6.30 per tornar a Barcelona. Curiosament ens ha fet molt bon temps, però avui el cel està ennuvolat, així que ens prenem el dia per descansar a la platja i la piscina de l'hotel per última vegada.

Castelsardo ennuvolat

Platja de l'hotel
Dissabte 6 d'agost de 2016

Deixem Castelsardo de matinada i arribem al port de Porto Torres a la seu de Grimaldi Lines, és molt més rudimentària que la de Barcelona. El sistema segueix els mateixos passos per embarcar i tornem a anar amb acomodació de butaca. El ferri surt a les 7 del matí, però en aquest cas trobem molt mala mar, ens passem quasi tot el viatge assentats intentant no moure'ns, ja que és molt difícil no marejar-se. El personal del vaixell reparteix bosses pel vòmit i el doctor té bastantes visites per demanar biodramina. És recomanable portar-la de casa, però en el ferri també l'ofereixen.

Cruise Barcelona de Grimaldi Lines

Aprofitem molt poc el vaixell, ja que no és fins un parell d'hores abans d'arribar que la mar es calma. Són 13 hores de viatge. Arribem cansats però molt contents. Serdenya és molt recomanable, hi voldrem tornar segur, ens ha quedat encara gran part de l'illa per seguir explorant.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...