11.7.19

Estats Units. Dia 2: Sant Luis Obispo - San Francisco

Dijous 2 d'agost de 2018

Ens despertem a San Luis Obsipo i anem a esmorzar a un dels típics restaurants americans on mengem uns deliciosos pancakes.

Pancakes

El nostre objectiu avui és arribar a San Francisco! Ens esperen unes 5h de camí, ja que decidim agafar la ruta que passa per la Pacific Cost Highway, que és la ruta més llarga però la que té més atractius i ens permet descobrir  la zona de Big Sur.
Ens posem de camí a primera hora, la nostra primera parada és al Piedras Blancas Vista Point, on podem observar elefants marins, és una parada quasi obligatòria.

Elefants marins

Elefants marins

Elefants marins

Elefants marins



Fem una segona parada per veure la cascada Mac Way (MacWay Waterfall), és un salt d'aigua que cau a una platja cristalina preciosa. Queda bastant amagada, així que és molt recomanable buscar la seva localització amb el GPS. De fet, el GPS és el nostre aliat durant tot el viatge, gràcies a ell arribem a tot arreu sense problemes.

MacWay Waterfall

Seguidament travessem per sobre del Bixby Bridge, un dels ponts més fotografiats de California després del Golden Gate. Des d'aquí ja anem directes a San Francisco, on arribem a primera hora de la tarda.

Bixby Bridge

Després d'aparcar el cotxe (al centre tots els parking son de pagament) i fer el check in a l'hotel, tenim moltes ganes de descobrir la ciutat, així que baixem pel centre financer fins arribar a la zona dels molls, on ens dirigim al conegut Pier 39. Aquesta és la zona més turística, des d'on hi ha unes vistes molt bones de la badia i es pot veure l'illa d'Alcatraz i el Golden Gate. També s'hi troben lleons marins!
És una zona de restaurants i botigues, així que passem la tarda per la zona i sopem en un dels restaurants que hi ha alla mateix. Al vespre tornem a l'hotel caminant; una recomanació de nit és no apartar-se de les rutes principals i agafar un taxi abans que endinsar-se per zones desconegudes.

Vista d'Alcatraz des del Pier 39

Lleons marins al Pier 39

Lleons marins

Posta de sol amb el Golden Gate de fons

Districte financer de San Francisco


Demà ens espera un dia intens a San Francisco.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...