12.1.11

Londres - 2a part

Dia 8 de gener:

Ens llevem d'hora en el nostre segon dia a la ciutat per anar a donar una volta a Hyde Park, que queda al costat del nostre hotel. Però a primera hora del matí el temps no acompanya i la pluja i el vent fan que haguem de tornar enrrere.

Entrada a Hyde Park

Així doncs, ens dirigim a Buckingham Palace amb metro i, afortunadament, al sortir ja no plou i el bon temps ens acompanya la resta del dia. A las 11 en punt es porta a terme el canvi de guardia al palau, moment de molta expectació en la qual els voltants del recinte s'omplen de turistes per veure arribar a l'orquestra i els guàrdies (característics pel seu "barret").

Entrada al Buckingham Palace

La guàrdia


Després, passant per St. James Park arribem a les cavalleries reials; i a la mateixa zona podem veure Downing Street, carrer de residència del Primer Ministre. Finalment, tornem a arribar al Big Ben i al Parlament, en aquesta ocasió per poder-los veure de dia. Molt a prop, es troba l'abadia de Westminster, lloc en el qual es porten a terme les cerimonies d'estat (casaments reials, enterraments, coronacions, etc.). L'entrada a l'abadia costa 15.00 lliures i inclou una audioguia gratiuita. Westminster Abbey ens sorprèn gratament, ja que és d'unes dimensions i una bellesa espectaculars.

St. James Park

Les Cavalleries Reials

El Big Ben

Entrada a l'Abadia de Westminster

A la tarda, després d'haver recuperat forces, seguim amb el nostre recorregut pel centre de la ciutat apropant-nos fins a Leisester Square, una plaça en la qual hi ha un "passeig de la fama" de personatges destacats del Regne Unit; maluradament, degut a les obres, ens és impossible visitar-la. De fet, comprovem que el gener és un mes de moltes obres a la ciutat, ja que tant en el metro com en edificis i monuments importants fan reformes (pot ser que sigui degut als Jocs Olímpics que tindran lloc l'any que ve a Londres).

Molt a prop de la plaça es troba Picadilly Circus, lloc de reunió dels londinencs i també un lloc molt concoregut de teatres, cinemes, botigues de marques (nosaltres visitem Hamleys, una botiga gegant dedicada als peluixos i juguets infantils). Dins de Picadilly es troben uns carrers corresponents a Chinatown, formats per comerços xinesos.

També per la zona es troba Trafalgar Square (amb la columna de Nelson) i la National Gallery.

Picadilly Circus

Entrada a Chinatown

Trafalgar Square

National Gallery

I aquí s'acaba el nostre segon dia, que ha estat molt ple de visites, també perquè tots els llocs que hem vistat a la tarda estan molt junts i són facils de trobar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...