12.1.11

Londres - 3a part

Dia 9 de gener:

Avui comencem el dia visitant el Tower Bridge, un dels ponts més coneguts de Londres que travessa el riu Tamesis. Es pot visitar per l'interior ja que ofereix unes bones vistes, però nosaltres decidim no entrar ja que el primer dia vam pujar al London Eye que també té bones vistes de la ciutat i del riu.

Tower Bridge

Just aquí al costat hi ha la Torre de Londres. Aquí si que hi entrem. L'entrada val unes 18 lliures, però amb el carnet de la Universitat ens fan descompte i aconseguim entrar per 14,50 lliures. Aquí es poden visitar les diferents torres, els museus que hi ha a l'interior, les joies de la corona... Tot és enorme i ens hi estem força estona per poder veure-ho tot.

Interior de la Torre


Tot sortint agafem el metro per anar fins a la catedral de Sant Paul, també molt coneguda. Durant aquesta estona aprofitem per dinar.

Catedral de Sant Paul

La tarda la dediquem a anar a visitar el Covent Garden. És una zona molt viva i plena de gent. Hi ha escultures humanes, espectacles de música i humor al carrer... A part, també hi ha les paradetes i botigues del propi mercat.

Covent Garden

Espectacles al carrer

Totes les visites del dia les fem amb metro. Algunes de les seves estacions sorprenen per la seva grandiositat i llargada.

Estació de metro

Cap al tard anem al British Museum, un dels principals museus de Londres. Un dels avatatges de Londres és que gairebé tots els museus són gratis i, per tant, es pot entrar i sortir amb tota tranquilitat. Aquí hi ha molt per veure i decidim només fer una part, la que més ens crida l'atenció, que és la secció d'Àsia i Egipte, encara que per anar d'una secció a una altra també acabem visitant altres parts.

Entrada del British Museum

Interior del museu

1 comentari:

Lídia ha dit...

M'encanta el vostre bloooog! :D
I no se com fer-ho per poder-vos seguir, no trobo el botonet xD
Em guardaré el link...

No deixeu de fer aquest blog, m'encanta poder llegir les aventures dels viatgers per tot el mon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...