14.1.11

Londres - 4a part

Dia 10 de gener:

En el nostre quart matí a Londres agafem el metro per arribar fins a l'estació de trens de King's Cross, l'estació principal de la ciutat. En aquest cas no la visitem per això, sinó que volem veure un punt en concret de l'estació, l'andana 9 i 3/4 (en referència als llibres de Harry Potter); ja que a l'estació han habilitat una zona en la qual es pot observar l'andana i un carro (per portar maletes) entrant a la paret, tal i com descriu el llibre. Altre vegada, degut a les obres, la zona en la qual està ubicada es troba tancada al públic i no la podem veure.

Estació de King's Cross

Encara que el matí no comença com hem planejat, seguim amb molts ànims per conèixer altres racons de Londres, per això anem cap a Camden Town, una zona de Londres en la qual hi ha carrers i botigues de diferents estils; el qual és conegut per ser la zona on es concentren molts moviments de gent jove gòtica, etc.

Camden Town

Després de la nostra visita matutina al Camden Town i de fer algunes compres, anem a un altre punt interessant de la ciutat, Baker Street, conegut per ser el carrer en el qual el personatge de Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes té la seva residència en la ficció. En aquest carrer s'hi troba el Museu de Sherlock Holmes, en el qual es pot observar una casa ambientada en l'època i es poden fer compres d'articles relacionats amb el detectiu.

Casa/ Museu de Sherlock Holmes

Baker Street

Al costat de Baker Street es troba el Regent's Park, una altre de les grans zones verdes de la ciutat, així que donem una volta pel parc mentre ens dirigim a Abbey Road, a buscar el famós pas zebra en el qual els Beatles tenen la fotografia del seu àlbum. A una mitja hora caminant a pas normal del parc trobem el carrer i, finalment, el pas de zebra i ens podem fer la fotografia, aquest és un carrer residencial i transitat, i es poden veure molts turistes tirant-se fotos mentre els cotxes que circulen per la carretera han de parar perquè puguin posar-s'hi; els veïns no protesten, ja que estan acostumats a això.

Regent's Park

Abbey Road

Després de la caminada fins a Abbey Road anem a dinar per descansar i recuperar forçes, perquè a la tarda anem a visitar el museu de cera Madame Tussauds, l'entrada al museu ens costa 28,50 lliures, és un dels pocs museus de la ciutat en els quals s'ha de pagar per entrar. A dins hi ha figures de molts personatges famosos, que es dividixen en un circuit per diferents seccions, la de les estrelles de Hollywood, la dels músics, la dels polítics, la del terror (on hi ha una petita casa del terror), la dels esports, un recorregut per l'esperit de Londres, etc.

Madame Tussauds



Després del recorregut pel museu, que ens agrada i sorprèn, sobretot el tunel del terror, que no l'esperavem; ens sobra temps, per això ens sembla una bona idea anar fins al Museu de la Ciència (Science Museum), que és gratuït. Allà passem la resta de la tarda, entretingudes a les zones d'activitats, fins les 18h, quan tanquen els museus entre setmana.

Interior d'una de les sales del Museu de la Ciència
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...