14.1.11

Londres - 5a part

Dia 11 de gener:

Últim dia que passem a Londres. L'avió surt a mitja tarda de l'aeroport i, per tant, només tenim el matí per acabar de fer turisme per la ciutat.

Decidim anar fins a la zona de Notting Hill (on es va rodar la pel·lícula amb el mateix nom) i el seu carrer més famos: Portobello Road. És una zona residencial on els baixos dels blocs de pisos hi ha tota mena de botigues. Aquí les façanes de les cases són de colors molt vius i diferents entre elles, cosa que ho fa molt especial. A més, també hi ha una part habilitada com a mercat a l'aire lliure on s'hi pot veure de tot: menjar, roba, calçat, objectes antics...

Zona de Notting Hill

Portobello Road


Després de visitar aquesta zona, anem a fer una última volta pels parcs propers al nostre hotel: el Hyde Park i Kensington Gardens. Són dos parcs situats de costat on hi ha grans esplanades d'herba, llacs, escultures (com la de Peter Pan) i monuments (com el de Albert Memorial). A més, també s'hi poden veure esquirols que, una mica tímids, s'acosten a buscar menjar.

Hyde Park

Estàtua de Peter Pan

Kensington Gardens

Albert Memorial

Entre una cosa i una altra ja és hora de dinar. A les 14:30 agafem el bus que ens va portar el primer dia i anem direcció cap a l'aeroport de Stansted. El vol surt a les 17:40 i arribem finalment a l'aeroport de Girona a les 20:40, ja que amb el canvi d'hora és com si fossin 3 hores (quan en realitat en són 2). 

I aquí és on acaba el nostre viatge de 5 dies a la ciutat de Londres. És una ciutat que ens ha encantat, té molts llocs de gran interès i molt coneguts. Ha estat un viatge fantàstic on no descartem tornar algun dia.       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...