10.2.11

Andorra - 2a part (diversió i relax)

Andorra té molts paratges per visitar, però també ofereix llocs de relax i de diversió.

Si parlem de diversió hi ha un lloc claríssim: Naturlandia. És un parc temàtic situat al bosc de la Rabassa (a Sant Julià de Loira). La seva gran estrella i atracció principal és el Tobotronc, el tobogan de natura més llarg del món. Té un recorregut de 3,5 km i 400 metres de desnivell (un tram de pujada de 1.700 metres i 3.600 mestres de baixada). Es baixa amb un trineu (on poden anar 1 o 2 persones de totes les edats) i el preu és de 9€. La veriat és que val molt la pena. Aquí en podeu veure un petit vídeo.


Inici del recorregut pel Tobotronc

Durant el recorregut

Tram de pujada

Arribada

El seu contrast és el centre lúdic i termal de Caldea (situat al bell mig d'Escaldes-Engordany), un bon lloc per relexar-se. L'entrada és de, normalment, 3 hores i on es pot gaudir de tot tipus d'experiències.

Centre de Caldea

Entrada a Caldea

Situat molt a prop de Caldea també es pot trobar el famós carrer de botigues de l'Avinguda Carlemany, on es pot passar una bona estona mirant i remenant, ja que dóna per a molt. A més, també s'hi poden veure altres espais com la Façana de l'Art (que simbolitza un calendari d'advent gegant), l'església de Sant Pere Màrtir just al costat i la Font del Roc del Metge (una font d'aigua termal que brolla entre 68º i 71º).

Façana de l'Art

Sant Pere Màrtir
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...