22.3.11

Morella, Peníscola i Alcossebre

Agost 2007:


Ver Castelló en un mapa más grande


Emprenem el camí amb cotxe cap a la Comunitat Valenciana, província de Castelló, fent una primera parada a Morella, un poble rodejat per una muralla i on destaca el seu castell. Abans d'arribar al poble, pel camí, anem veient els grans molins de vent blancs que destaquen sobre les muntanyes. Tot i ser un poble més aviat petit té racons plens d'encant com la "Basílica Arciprestal de Santa María La Mayor" i l'aqüeducte. És un poble ple de petites botigues, amb unes portes enormes per entrar al poble tot passant per la muralla i amb els carrers empedrats.

Molins de vent, tot arribant a Morella

L'aqüeducte a Morella


Carrers de Morella

Basílica


Castell (des de la plaça de toros)

La nostra següent parada és a Alcossebre, una localitat que colinda amb Peníscola, i que és coneguda per les seves platjes planes i per ser un lloc coster no totalment urbanitzat. És un lloc molt tranquil. Aquí hi ha apartaments i casetes petites pels estiuejants i és on ens allotgem durant la nostra estada aquí.

Apartaments

Platja d'Alcossebre

Durant els vespres decidim arribar fins a Peníscola, molt bonica durant aquestes hores ja que tot està il·luminat i ple de petites paradetes als seus carrers estrets i de pedra. Aquí també es pot visitar el seu conegut castell i l'Ermita de la Verge de l'Emitana.

Botiga a Peníscola

Vistes de la platja de nit

Vista des de la muralla

Sortida de sol


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia,
m'agrada molt llegir-vos i prendre nota de les vostres visites arreu.

Em preguntava si em podríeu dir el nom de l'apartament on vau estar a Alcossebre, si us plau?

Gràcies,

Sara

Viatgeres per Europa ha dit...

Era el "Complejo Eurhostal".

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...