7.4.13

Ruines Iximché, Sololá i Panajachel

6 - 7 gener 2013:


Ver Iximché, Sololá i Panajachel en un mapa más grande


Avui a les 9 del matí ens van vingut a buscar a l'hotel i ens hem dirigit cap a les Ruines Iximché, molt a prop de Tecpán. Són conegudes per ser la primera capital dels conquistadors espanyols a Guatemala. Aquí s'hi poden veure les restes d'antics temples i palaus.

Entrada a les ruines



Després hem anat a dinar a un restuarant proper i a la tarda hem anat dirección cap a Panajachel, fent una curta parada a Sololá, on hem vist la seva església i el seu parc central. A més, és la capçalera del departament de Sololá.

Sololá



Panajachel és un bon lloc per comprar detalls típics de Guatemala, ja que alguns dels seus carrers están plens de botigetes al carrer.

Està situada davant del llac Atitlán, que segons diuen és un dels més macos del món. Com a curiositat, les poblacions que rodegen el llac tenen noms bíblics:
- Santa Catarina Palopó.
- San Antonio Palopó.
- San Lucas Tolimán.
- Santiago Atitlán.
- San Pedro La Laguna.
- San Juan La Laguna.
- San Pablo La Laguna.
- San Marcos La Laguna.
- Santa Cruz La Laguna.
- ...

A més, està rodejat de 3 volcans (Atitlán, Tolimán i San Pedro) que encara li donen un encant més especial.

Nosaltres ens hem allotjat a l'hotel Jardines del Lago, just a davant del llac i amb molt bones vistes des dels seus jardins situats a darrere.

Moll de l'hotel Jardines del Lago

Llac Atitlán, amb vistes als volcans

Vistes des de l'hotel Jardines del Lago
Aquí hi estem fins el dia 8 al matí, ja que després creuem el llac amb barca per anar a San Juan La Laguna, el poble on viurem durant aquests tres mesos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...