5.4.15

Vall d'Aran (3/3)

Dijous 2 d'abril de 2015:


 

Avui és dia de fer maletes ja que tornem cap a casa. Abans, però, passem per Eth Galin Reiau, una botiga de productes típics de la zona per comprar alguna coseta.

Després de carregar les maletes al cotxe i deixar l'hotel, ens disposem a fer la última visita d'aquesta estada a la Vall d'Aran: la bassa d'Oles. Avui és el primer dia que hi han els accesos oberts per arribar-hi, ja que fins ara la neu ho impedia. Així doncs, sortim de Vielha en direcció Gausac i seguim per una pista forestal asfatada fins arribar-hi. Un cop a dalt, les vistes són molt boniques i encara hi queda força neu.

La bassa d'Oles

Un dels arbres aixafats per la neu

Vistes des de la bassa d'Oles

La bassa d'Oles amb les muntanyes nevades al fons

De tornada cap a Vielha, omplim el dipòsit del cotxe i marxem direcció cap a l'Alta Ribagorça passant pel túnel de Vielha. Aquest cop, per tornar a casa, seguirem una carretera diferent que alterna Catalunya i Aragó i així podrem aprofitar per fer una última visita d'aquest viatget a la Vall de Boí.

Abans d'arribar a Pont de Suert ens desviem i enfilem camí cap a Taüll. Aquí, visitem Sant Climent de Taüll i donem una volta pel poble. Aprofitem per dinar aquí  i, seguidament, posem rumb cap a casa.

Sant Climent de Taüll

El poble de Taüll

Vistes des de dalt el poble

Sant Climent de Taüll des d'una altra perspectiva

El cementiri de Sant Climent

El camí és llarguet i decidim fer una parada a Balaguer per estirar una mica les cames. Pel camí, anem veient diferents pobles de la plana de Lleida i a mesura que ens acostem a casa el paisatge va canviant.

Han estat tres dies genials. Ens ha fet un temps extraordinari i això ens ha permès exprimir cada dia al màxim! Tornarem, segur!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...