28.3.16

Roma. 4t dia

Divendres 25 de març de 2016:

Últim dia a la capital italiana. Avui hi ha un cel més que radiant i després d'esmorzar i fer la maleta, anem a fer les últimes visites que ens queden.

Prop de l'hotel hi ha l'església de San Pietro in Vincoli, així que decidim passar-hi a fer una visita ja que és on hi ha l'estàtua de Moisès de Miquel Àngel. No és de les esglésies més boniques de la ciutat, però al tenir-la a prop de l'hotel, ens hem decidit a anar-hi.

Exterior de l'església
Moisès de Miquel Àngel

Seguidament, seguint carrer amunt anem a veure'n una altra, aquest cop amb força més fama que l'anterior, l'església de Santa Maria Magiore, una de les quatre més grans de Roma. Per dins és molt bonica, especialment el seu sostre.

Exterior de l'església

Interior de l'església

Sortint de l'església, agafem el metro i anem fins a la Villa Borghese, els jardins de la ciutat. Aquí aprofitem per fer una volta i dinar, ja que a les 14:50, després de recollir la maleta a l'hotel, anem a l'estació de Termini on agafem el bus Terravision cap a l'aeroport.

Villa Borghese

A les 17:30, amb molta puntualitat, el nostre vol surt cap a Barcelona. Han estat quatre dies fantàstics i intensos i esperem que si es compleix el desig de tirar la moneda a la Fontana di Trevi com hem fet, hi puguem tornar aviat.


Arrivederci, Roma!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...