11.7.19

Estats Units. Dia 11: Grand Canyon - Ruta 66 - Los Angeles

Divendres 11 d'agost de 2018

Com teniem pensat, ens despertem a les 4h de la matinada per anar a veure la sortida del sol des del Grand Canyon una de les activitats imprescindibles! Com nosaltres, molta altra gent es concentra a la zona buscant un bon punt des del qual contemplar l'alba, durant el dia fa calor, però aquesta hora cal anar ben abrigat.









Després de contemplar l'espectacular sortida del sol tornem a l'hotel per descansar algunes horetes més, tornarem a pujar al parc per esmorzar a la zona del Village i acabar de fer algun les últimes fotos. Com a curiositat durant el trajecte a la carretera que porta al centre del parc ens trobem amb fauna salvatge que travessa i fa parar els cotxes, els advertiments en cartells sempre hi són però cal anar en compte perquè durant el dia ens trobem en aquesta situació vàries vegades, així que és freqüent.



Avui hi ha menys calitja i la immensitat de la zona es pot apreciar molt millor. Després d'esmorzar diem adéu al gran monument natural. Avui ens esperen unes 8 hores de ruta per davant, hem de tornar a Los Angeles (gairebé 500 milles) però tenim la intenció de que el trajecte sigui entretingut; volem aprofitar per passar per la mítica ruta 66! Aquesta és la ruta històrica que travessa el país des de Chicago a Los Angeles, però va quedar obsoleta una vegada van començar a aparèixer les grans autopistes, que són molt més còmodes i ràpides. En el nostre cas tenim moltes milles per endavant i ens és molt més ràpid i pràctic anar per l'autopista, ara bé, no volem deixar de fer un tros de ruta i trobar els famosos gravats al terra, així que a mig matí a l'hora de dinar ens desviem de l'autopista i anem a Kingman (Arizona), on hi el museu de la ruta 66.
Des d'aquí agafem un tros de carretera durant unes quantes milles, és una carretera de dos sentits que està en bon estat però és poc freqüentada.







Durant la posta de sol arribem a les afores de Los Angeles, on ens dirigirem al mateix hotel on vàrem dormir la primera nit al país i on passarem també la última nit. Després de descarregar decidim anar a sopar i passar el vespre a Santa Monica Pier, per veure l'ambient de nit. 




Demà serà el nostre últim dia a Estats Units, i el volem aprofitar al màxim.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...