11.7.19

Estats Units. Dia 12: Los Angeles

Dissabte 12 d'agost de 2018

Ens llevem en el que serà l'últim dia a Estats Units, a les 20h surt el nostre vol de tornada amb destí Barcelona.
Aprofitem a primera hora del matí per tornar-nos a apropar a Griffith Park, però trobem que està molt ple i és molt difícil poder aparcar a prop de la zona. Com que no volem perdre temps decidim apropar-nos a un dels altres lloc emblemàtics de la ciutat: Universal Studios.



Universal Studios és una ciutat en miniatura, plena de restaurants i botigues de souvernis i merchandaising. Donem un vol per la zona, però decidim no entrar als estudis ja que no tenim prou temps i una entrada d'un dia costa 129 dòlars per persona. Passem el matí passejant per aquí i dinem en un dels restaurants.




Marchendaising de Joc de Trons


Detall del "castell de Harry Potter" a Universal Studios

A mitja tarda, acabant d'apurar les últimes hores, anem a tornar el cotxe de lloguer a la seu de la companyia. Des d'aquesta seu la pròpia companyia ofereix autobusos llençadora gratuïts a les diverses terminals de LAX. 
Han estat 13 dies plens d'aventures i emocions, Estats Units i la costa oest no decepcionen. Hem vist ciutats, boscos i deserts, i tornem amb mil i una aventures a explicar. Un viatge inoblidable i pel record!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...