13.10.19

Japó, novè dia: Matsumoto

Dissabte 10 d'agost de 2019

Avui marxem de Takayama, agafem un autobús (2400 yenes / 20€) que en 2h ens portarà a Matsumoto. Aquesta petita ciutat és el lloc menys turístic que visitarem, el nostre objectiu aquí és dormir en un ryokan.

És també el dia en el qual el transport és un repte, estem en zones més interiors, i és més fàcil moure'ns amb bus que amb tren, s'haurien d'agafar massa connexions. Una vagada l'autobús ens deixa al centre de la ciutat, anem a visitar el Castell de Matsumoto, un dels més bonics i impressionants del país, i és un dels quatre castells de construcció original que queden a Japó. 

Castell de Matsumoto

Detall del Castell de Matsumoto

Castell de Matsumoto
Però hem vingut fins a Matsumoto sobretot per poder viure l'experiència de dormir en un Ryokan, l'allotjament tradicional japonès. El nostre està situat a les afores de la ciutat, a uns 30 minuts en bus, en una zona molt tranquil·la. Els ryokans tenen grans habitacions amb terres de tatami, onsen (banys termals col·lectius), jardins i cuinen plats tradicionals. 

Carrer on està ubicat el Ryokan

Interior de l'habitació amb els terres de tatami i els futons per dormir
Bany interior de l'habitació del Ryokan

Passadís interior del Ryokan

Detall del Ryokan

Detall del sopar

Els yukatas que donen per poder dormir i fer servir durant l'estada  
Dormir en un ryokan és una experiència diferent, vivim el Japó més tradicional i més allunyat dels turistes, durant el nostre dia aquí estem sols entre japonesos, i és un dia de relax i pau indescriptible.
Demà ens llevarem molt d'hora per poder seguir la nostra ruta, anem fins a Hakone, als peus del Mt.Fuji!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...