7.3.20

Japó, desè dia: Hakone

Diumenge 11 d'agost


Avui tornem a llevar-nos d'hora, ens esperen unes 6 hores de viatges per arribar a Hakone, una zona plena d'activitat, ja que es troba molt a prop de Tokio, i molts habitants de la ciutat hi van a passar el cap de setmana per poder-se relaxar en un dels ryokans i visitar una de les meravelles del país, el Mt.Fuji.

Per arribar fins a Hakone hem hagut de fer un dels trajectes més complicats i cars del viatge (3110 yenes / 23€) però després de dos transbords de tren i dos autobusos arribem al nostre hotel; és l'hotel de més categoria en el qual ens allotjarem en tots els dies de viatge, el Green Plaza Hakone, però és un dels pocs hotels de la zona que té vistes al volcà, i ja només per això val la pena.

Arribem a mitja tarda i no volem perdre el temps, el servei de transport gratuït de l'allotjament ens deixa a un dels cinc llacs al peu del Mt.Fuji, el llac Ashi, on agafem l'atractiu turístic per excel·lència, un vaixell pirata!

Llac Ashi

Vaixell pirata

Detall del vaixell 
La ruta del vaixell dura aproximadament una hora, i fa la volta sencera als 21km del llac, el preu per persona és de 1840 yenes /15€. Des del llac en els dies no ennuvolats i ha unes vistes espectaculars del Mt.Fuji, en el nostre cas no aconseguim veure'l, ja anàvem conscienciats que molt probablement seria així, diuen que de mitjana està destapat només 35 dies l'any.
Igualment és una ruta molt recomanable, la pau que s'hi respira és indescriptible.

Toti en el llac Ashi

Tori en el llac Ashi

Després de la visita al llac no tardem en tornar a l'hotel, i equipats amb els ja habituals yukatas, anem a sopar, ens han donat torn pel buffet a les 19h i no podem fer tard.

Interior de l'hotel
Com a curiositat, l'hotel té a cada habitació una tablet que mostra a temps real la imatge en directe de la situació del Mt.Fuji des del seu mirador, així els clients poden controlar-ho i si en algun moment es destapa n'estan al cas. Al final de dia, tenim un d'aquests moments, podem veure una punta del volcà. Increïble, ens sentim molt afortunats!


Mt.Fuji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...