7.3.20

Japó, onzè dia: Hakone i Tokio

Dilluns 12 d'agost

Havíem llegit que el millor moment per poder veure el Mt.Fuji destapat era a primera hora del dia, així que a les 5h el despertador sona i anem a provar sort des del mirador de l'hotel. I la sort ens somriu, el podem veure pràcticament en la seva totalitat!

Mt.Fuji des del mirador de l'hotel

Mt.Fuji

Mt.Fuji
Teníem grans plans per avui, volíem agafar el telefèric que surt des de Hakone i pujar a la zona de calderes de sofre de Owakudani (i menjar el famós ou negre cuit en les seves aigües). Malauradament, des d'ahir al matí està declarada l'alerta volcànica de nivell 2, això vol dir que el telefèric està tancat i no es pot accedir a la zona. Veient que no podrem acostar-nos al volcà no allarguem més el dia, recollim maletes i a mig matí marxem cap a Tokio, capital del país i última parada del nostre viatge.

El viatge fins a Tokio és molt més tranquil, amb un sol trajecte en tren ens plantem al centre de la ciutat. Només sortir de l'estació de Tokio ja veiem que estem en un lloc molt diferent, amb els seus prop de 37 milions d'habitants Tokio és una de les ciutats més poblades del món; i això es nota des del primer moment amb tot el bullici i activitat que s'hi respira.

Estació de Tokio
Detall a la sortida de l'estació de Tokio, marca els dies que falten pels jocs olímpics de 2020
El nostre hotel està ubicat a Ginza, és la zona més elitista i cara de la ciutat, està plena de botigues de marques d'alt standing i grans magatzems. És la zona de compres per excel·lència, tant és així que durant bon apart del dia tallen el trànsit del carrer perquè la gent hi pugui passejar.


Ginza

Torre del rellotge Wako, un dels edificis famosos del barri de Ginza
La ciutat de Tokio està formada per 23 barris i uns 30 municipis propers, visitar-la tota portaria setmanes, en el nostre cas, hem escollit aquells barris que ens faria més gràcia veure. Per moure'ns per la ciutat ho fem amb tren i metro, amb el JRPass hi ha accés a la línia Yamanote, la línia de tren més important de la ciutat i que recorre el centre amb els llocs més destacats i turístics.

El primer barri que anem a visitar per la tarda és Akihabara, és la zona friki de la ciutat, on hi ha els principals comerços d'electrònica i passatemps otakus.


Akihabara

Akihabara

És molt habitual veure noies fent cosplay pel carrer anunciant cafès

Akihabara
Els carrers estan plens de botigues, i aprofitem per fer compres de molt souvenirs!

Al vespre tornem a la zona de Ginza, on ens passejarem per admirar l'arquitectura i els cartells d'anuncis lluminosos i acabarem sopant.

Edifici de Fujiya, a la Tokio Ginza Plaza

Ginza

Ginza Place, un dels últims edificis en incorporar-se a l'arquitectura moderna de la zona

Edifici San'ai Dream Center, un dels edificis més emblemàtics del barri 

Ginza

Aquí acaba el nostre primer dia a la capital de Japó, els llums de neó i l'aglomeració de persones ens deixen impressionats. Demà passarem el primer dia sencer a la ciutat i volem estar descansats per tot el que ens espera, així que ens retirem després de fer una volta nocturna pels carrers de Ginza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...