7.3.20

Japó, dotzè dia: Tokio

Dimarts 13 d'agost 

Avui és el primer dia sencer a la ciutat, i el temps no ens acompanya, a primera hora del matí la pluja es fa notar durant la visita a la zona del Palau Imperial. És la residència oficial de la família imperial japonesa i es troba molt a prop de l'estació de Tokio. Les visites al Palau són guiades i a unes hores molt concretes, com que ens parteixen molt el dia fem una volta pel parc del voltant només. 

Voltant del Palau Imperial

Parc al voltant del Palau Imperial

Parc al voltant del Palau Imperial

Detall del Palau Imperial
El dia comença a aclarir-se i decidim anar fins un dels atractius turístics de la ciutat, la torre de Tokio, és una antiga torre de comunicacions ubicada al centre de la ciutat que imita a la torre Eiffel en color blanc i vermell. 
El preu per accedir a l'observatori de la torre és de 1800 yenes /15€, per accedir a la primera parada de 150 metres, que és on ens quedem nosaltres (també hi ha l'opció de pujar fins la segona a 250 metres). 

Torre de Tokio

Panoràmica des de la Torre de Tokio

Detall de la vista des de la Torre de Tokio


Interior de la Torre de Tokio

Lookdown Window, una experiència vertiginosa situar-se sobre aquests miradors de vidre

Temple Zojoji, als peus de la Torre de Tokio

Torre de Tokio
Després de descobrir les fabuloses vistes panoràmiques, decidim anar a un dels altres atractius turístics principals de Tokio, Shibuya. És el barri de moda de la ciutat, el lloc on es reuneixen els joves. 
El primer que veiem al sortir de l'estació de metro és l'estàtua de Hachiko, el gos més famós de Japó. L'amo del gos va morir, però ell va seguir esperant-lo durant anys davant l'estació de Shibuya demostrant una gran fidelitat, per això es va aixecar una estàtua en memòria seva.

Estàtua de Hachiko

Plaça de l'estació de Shibuya

Panoràmica de Shibuya
Però per si alguna cosa és famós en el barri, és el pas de vianants que creua la zona de la sortida de l'estació. Hi ha diferents punts des d'on veure'l, nosaltres optem per l'Starbucks que es troba just davant, i les vistes no defrauden. Una experiència única!

Pas de vianants de Shibuya

Vídeo del pas de vianants de Shibuya

El barri té molts centres comercials, per fugir de la calor del migdia entrem en un dels més famosos del moment el Shibuya 109, aquí podem veure la moda del moment, curiosa però no ens acaba convencent...


Shibuya 109
Encara no estem cansats de panoràmiques, així que després de dinar ens dirigim fins les Torres del Govern Metropolità, seu del govern de la ciutat, on hi ha dos miradors d'accés gratuït (només s'ha de passar un control de seguretat per accedir-hi). L'edifici té dues torres, i en cada una hi ha un observatori a 202 metres d'altura. 
Aquí ens trobem amb un fet sorprenent, que dóna fe del caràcter voluntariós dels japonesos, dalt de la torre hi ha voluntaris que dediquen el seu temps a fer visites guiades. Ens creuem amb un jubilat japonès que molt amablement ens explicales diferents vistes que anem veient i ens fa un repàs de la seva història.  És molt interessant parlar amb ell, i també ens ensenya paraules en japonès, ja sabem comptar fins a 10!

Edifici del Govern Metropolità

Vistes des de la torre

Vistes des de la torre

Panoràmica des de la torre del Govern Metropolità

Park Hyatt Hotel, on es va gravar part de la pel·lícula "Lost in Translation"


Acabem el dia sopant i passejant pel barri de Shibuya de nit, una zona molt bulliciosa. Aquesta és la última nit que passarem a Tokio i no volem perdre detall de l'ambient.

Shibuya

Aquí acaba un dia molt intens per la ciutat, demà serà l'últim i hem d'aprofitar fins l'últim moment. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...